Brænder det på?
Få hjælp til ”brandslukning”

Næsten alle virksomheder, ledere og medarbejdere vil på et eller andet tidspunkt opleve, at tingende ikke går som planlagt. Ønsker og drømme er ikke indfriet - eller ikke inden for rækkevidde.

Det kan være økonomiske problemer, samarbejdsvanskeligheder mellem kollegaer, eller at medarbejdere og ledelse ikke arbejder mod samme mål. På den måde bliver mange af disse udfordringer en hæmsko for, at bruge energien og evnerne på at udvikle virksomheden.

Meget tit opstår en selvforstærkende effekt, som kan være ganske vanskeligt, næsten invaliderende, at komme fri af - og når det bliver nemmere at se problemer end løsninger - er man på vej ud over kanten!

Bundlinjen bliver måske det eneste pejlemærke og sætter mennesket i anden række. En virksomhed er også mange virksomhedsejers livsværk med mange følelser involveret. Det er derfor ikke altid nemt, at få den rigtige rådgivning og få de redskaber der skal til, for at man ser løsninger og muligheder, som man både kan være i og leve med.

Vi ser på tingene med nye briller, og tager udgangspunkt i dine og virksomhedens ønsker. Sammen vil vi bringe energien og det positive i fokus igen, og på den måde få lavet brugbare løsninger og konstruktive værktøjer til at få sat den rigtige kurs.

På den måde kan troen og glæden komme tilbage, og derved vil ”drømmen” stadigvæk leve og kan overleve.

Vi vil og kan være med til, at finde den rette vej og give de råd som er nødvendige. Det kan gøre ondt, men vi vil hele tiden have fokus på dine og virksomhedens ønsker og behov. Altid med udgangspunkt i det enkelte menneske og virksomhedens tarv.

Mission

Vi tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds behov. Optimerer virksomheden og organisationen ved at tilføre ny energi, aktivitet og holde fokus på opgaven med mennesket i centrum.

Læs mere

Vision

Vi vil være en sund og konkurrencedygtig virksomhed. Målt på resultater og lønsomhed og være en virksomhed der er anerkendt for, at skabe merværdi for virksomheder og samarbejdspartnere.

Læs mere

Værdier

Vi tror på mennesket, som vores vigtigste resurce og omdrejningspunkt. Kun i respekt for dette, kan de opstillede mål og strategier udmøntes. Og på denne måde realiserer vores vision.

Læs mere