Hvem er MA-Development ?

MA-Development er en lille kompetent virksomhed, der løser forskellige opgaver for små og mellemstore virksomheder på mange niveauer.

MA-Development har et stort og værdifuldt netværk, med en bred vifte af samarbejdspartnere, som på hver deres område kan biddrage til at føre processen og opgaven igennem og nå de opsatte mål.

Det er centralt og væsentligt for enhver virksomheds succes, at processer, arbejdsgange, kommunikation og coaching af personale bidrager til, at skabe mest mulig værdi for virksomheden, med de allerede eksisterende og tilgænglige resurser.

Vi kan hjælpe med rekruttering, sparring og matche jeres virksomhed med, en ny med-arbejder eller leder. Skal din virksomhed klare sig i den øgede konkurrence, er det af afgørende betydning, at de rigtige medarbejderer er til rådighed og alle arbejder for, at nå de samme mål.

Vi kan sikre en god leder eller medarbejder, med de rette faglige og personlige kompetencer, der vil gå forrest og påtage sig det ansvar der kræves. At finde den rette medarbejder er en stor udfordring og ofte tidskrævende. Overlad det til os.

Når vi sammen har belyst og anelyseret jeres behov, vil vi finde og ”matche” jeres nye medarbejder med virksomheden og sikre, at vedkommende kan motivere og gennemføre virksomhedens mission i naturligt samspil med medarbejder, kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder professionelle og kompetente løsninger på jeres dilemmaer og udfordringer i hverdagen. Vi giver os udelukkende i kast med de opgaver vi er i stand til at løse, ellers siger vi hellere Nej Tak! På den måde er der ingen der går skuffet hjem.

Mission

Vi tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds behov. Optimerer virksomheden og organisationen ved at tilføre ny energi, aktivitet og holde fokus på opgaven med mennesket i centrum.

Læs mere

Vision

Vi vil være en sund og konkurrencedygtig virksomhed. Målt på resultater og lønsomhed og være en virksomhed der er anerkendt for, at skabe merværdi for virksomheder og samarbejdspartnere.

Læs mere

Værdier

Vi tror på mennesket, som vores vigtigste resurce og omdrejningspunkt. Kun i respekt for dette, kan de opstillede mål og strategier udmøntes. Og på denne måde realiserer vores vision.

Læs mere